- Kip met basilicum roomsaus
Verbeteringen: - De knoflook even doorbakken; de saus binden.
- Sperziebonen met prosciutto
6 gekookte eieren in kwartjes delen; 500gr sperziebonen koken, 100gr prosciutto ham in stukjes, 100gr parmezaanse kaas, grof zeezout en peper naar smaak toevoegen;
Dressing van 1el witte wijnazijn & 2el olijfolie. Alles mengen in een grote kom.
Verbeteringen: - meer & pittigere kaas.
- Zoete aardappelen
1kg aardappelen schillen en in blokjes van 2 cm; 1 blik peren; 4 eieren; 1 el olijfolie, 100ml room, 100ml melk, 100gr parmezaanse kaas.
zeezout, rozemarijn, 5el gembersaus. Aardappelen en peren mengen; rest in kom mengen.
In ovenschaal en in 35min op 220graden in de oven.
Verbeteringen: - De aardappelen van te voren 10min koken; meer & pittigere kaas.
|
|